email

Dags att bygga ut huset

Att bygga ut, bygga om och bygga till hus är något vi på ASH Bygg har lång erfarenhet av. Att förvandla dina arkitekt- och konstruktionsritningar till ett färdigt hem för dig och din familj är något vi vet hur man gör. Vi samarbetar nära duktiga arkitekter och konstruktörer som kan bistå med nödvändiga bygghandlingar om du behöver det.

Vare sig det handlar om att bygga ut din villa för att skapa ett extra gästrum, ett nytt garage, ett poolhus, en farstukvist eller rent av en till våning så är det något vi gärna hjälper dig med.

Vad kostar det att bygga ut?

Svaret är ”hur långt är ett snöre”. Skämt åsido, väldigt många parametrar spelar in när det gäller kostnaden för att bygga ut ett hus. Vår erfarenhet säger oss att tydliga förutsättningar är A och O för ett lyckat projekt. Nära samarbete mellan dig som kund, arkitekt, konstruktör och oss som byggare ligger till grund för att projektet ska utföras så effektivt som möjligt och därigenom kan vi erbjuda dig som kund ett marknadsmässigt pris.

Vi hjälper dig med hela processen från kundmöte till nyckelfärdigt hus och lägger stor vikt vid tydlighet i våra offerter så att du vet vad du köper och vi vet vad vi ska bygga.

Med detta sagt kan du som fingervisning använda prisspannet 20 000 – 30 000kr/kvm färdig boyta (exklusive kök, badrum, WC, bastu, tvättstuga och liknande inredning av yta).

Vi lämnar alltid kvalitetsintyg och garantier på vårt utförda jobb och har självklart alla försäkringar som krävs.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Tips inför din tillbyggnad

Om du vill ha mer matnyttig information om hur du bör gå tillväga inför din tillbyggnad så kan du läsa följande artikel.

Så lyckas du med din tillbyggnad